logo

 

Er zijn weer mooie aanbiedingen Remeha.

 

(klik op het Nefit logo bij fabrikanten)

Laat juist in deze maanden uw CV ketel vervangen, het scheelt u in de stookkosten die toch al hoog zijn en de gasprijs wordt nog steeds hoger. Een oude CV ketel gebruikt meer gas als de nieuwe technologisch uitgedokterde HR ketels.

Er zijn verschillende mogelijkheden, laat u goed adviseren. De prijzen liggen vanaf  € 1200,-  /incl. btw en montage voor deze prijs heeft u dus al een HR ketel met warmwater voorziening die ± 8 liter heet water (60 ºC) kan leveren dat is ±  13 liter douche water van  ± 40º C. Ik hoor het u al zeggen, mijn ketel doet het nog zo goed?? dat geloof ik best. Een ketel wordt meestal tussen de 10 en 12 jaar afgeschreven, alles wat hij langer meegaat is meegenomen, vooral als er geen of weinig kosten aan zijn. Een nieuwe ketel is geen jurk of een broek die je even gauw koopt, daarom is het aan te bevelen om eens over een nieuwe ketel te gaan denken. Er zijn verschillende sites op het internet die over het gas gebruik gaan en die voor kunnen rekenen wat het scheelt in het verbruik, u kunt bv kijken bij EPK.(kijk bij CV). 

Solarpanelen op het dak ,

die zorgen voor warmwater. Het opwarmen van het douche/badwater kost u dus niets, want dat wordt door de zon gedaan. Dus uw gasrekening gaat omlaag. Er zijn al mogenlijkheden waarbij zowel het douche/badwater wordt verwarmt in combinatie met het water van de Centrale Verwarming.

ook voor verdere informatie klikt u weer even bij fabrikanten op de merken en ook op hun site wordt het uitgebreid uitgelegd.

Is het u niet duidelijk? bel of mail me